Lyhyesti Sätky ry:stä ja LUT-yliopiston sähkötekniikasta


Yritysyhteistyö Sätkyn kanssa

Haalarimainos

Sätky hankkii vuosittain upeat, sähkönvihreät haalarit noin sadalle uudelle sähkötekniikan opiskelijalle. Haalarihankinnan helpottamiseksi pyrimme aina saamaan mukaan yhteistyökumppaneita kustannusten madaltamiseksi. Haalarimainos on perinteisin ja näkyvin opiskelijoiden tunnusmerkki, ja täten myös näkyvin yhteistyömuoto. Myymme vuosittain mainostilaa uusien opiskelijoidemme haalareissa ja haalarimainoksenne näkyy Lappeenrannan katukuvassa sekä opiskelijariennoissa koko kyseisen vuosikurssin opiskeluajan.

Yritysvierailut

Yritysvierailut ovat Sätkylle tapa ylläpitää suhteitamme yritysmaailmaan sekä mahdollisuus jäsenistöllemme nähdä konkreettista yritysmaailmaa. Ekskursiot ovat yhteistyökumppaneille mainioita tilaisuuksia esitellä toimintaansa, sekä asemaansa kiinnostavana työnantajana. Monelle jääkin positiivisin kuva niistä yrityksistä joissa pääsee konkreettisesti käymään ja tutustumaan yrityksen toimintaan ja uramahdollisuuksiin. Ekskursioita järjestämme yleensä yhden alkukeväästä sekä kaksi syksyllä.

Tapahtumat & Saunaillat

Sätky järjestää vuosittain kymmeniä tapahtumia aina saunailloista urheilutapahtumiin. Tapahtumia järjestämme sekä omalle jäsenistöllemme että myös koko Lappeenrannan opiskelijayhteisölle. Teekkarikulttuuriin kuuluu suuresti myös saunaillat ja mikäpä olisikaan parempaa kuin yrityssauna. Yrityssaunoissa pääsette esittelemään yritystänne kohdennetusti opiskelijoillemme sekä tapaamaan tulevaisuuden osaajia rennommissa merkeissä. Saunailta voi olla täysin yrityksenne näköinen ja sisältää juuri teidän haluamianne elementtejä.


Olethan yhteydessä!

Jos yrityksessänne on tarvetta tulevaisuuden sähkötekniikan diplomi-insinööreille, haluatte tuoda yritystänne opiskelijoiden tietoisuuteen tai jokin ylläolevista mahdollisuuksista kiinnostaa, ota meihin yhteyttä!

Sätky ry:n yrityssuhdevastaava 2024:
Ilari Lindholm
yrityssuhdevastaava(at)satky.fi