Sätkyn Alumni ry

Sätkyn alumni ry on perustettu 2017, ennen kaikkea jäsenistön verkostoitumisvälineeksi, mahdollistamaan valmistuneiden Sätkyläisten yhteishengen säilyminen ja yhteydenpito sekä toisinaan kerätä yhteen entisiä sähkötekniikan opiskelijoita muistelemaan niitä ”wanhoja hyviä aikoja”. Yhtä lailla yhdistys pitää yhteyttä muiden kiltojen alumnijärjestöihin, LUT:n alumniverkostoon ja tietysti vanhaan kunnon Sätkyyn.

Toimintaan tullaan ottamaan hyväksi havaittuja vaikutteita muiden kiltojen alumniyhdistyksiltä. Alkuvaiheessa mielessä ovat olleet erityisesti yhteiset afterworkit, saunaillat nykyisten sätkyläisten kanssa ja muut vastaavat tilaisuudet. Toivommekin, että kaikki lähtevät rohkeasti mukaan, sillä jäsenten lisääntyessä myös toimintakin lisääntyy, kestit paranee ja vitsit huononee!

Tulevista kuvioista tiedotetaan yhtä lailla jäsenistölle sähköpostilistan kautta kuin myös Facebook-ryhmään sekä viralliseen Telegram-tiedotuskanavaan. Ota lisäksi seurantaan virallinen Facebook-sivu.

Yhdistyksen tarkemmat säännöt löytyvät täältä.

Sätkyn Alumni ry:n hallitus 2022:

Puheenjohtaja – Aleksi Simola
Varapuheenjohtaja (Muu-ntaja) – Mikko Nykyri
Rahastonhoitaja – Petteri Mustonen
Sihteeri – Olli Haakana
Mielekäs toimija – Tommi Huhtinen
Mieletön toimija – Juho-Pekka Hurskainen
Markka-ajan henkilö – Sonja Mäkelä

Liittyminen:

Yhdistykseen mahdollista liittyä ilmaisemalla halukkuutensa sähköpostitse osoitteeseen liittyminen(at)satkyalumni.fi. Liittymällä et sitoudu mihinkään!

Sätkyn Alumni ry:n vuosimaksu on 15 € ja liittymismaksu on 0 €.
Vuosimaksut maksetaan Sätky Alumni ry:n tilille: FI15 7997 7992 7508 80
Maksun viestikenttään oma nimi ja kotipaikkakunta.

Yhteydenotto:

Koko hallitukseen hallitus(at)satkyalumni.fi tai suoraan puheenjohtajaan puheenjohtaja(at)satkyalumni.fi.