Sätkyn Alumni ry

Sätkyn Alumni ry on perustettu 2017, ennen kaikkea jäsenistön verkostoitumisvälineeksi, mahdollistamaan valmistuneiden Sätkyläisten yhteishengen säilyminen ja yhteydenpito sekä toisinaan kerätä yhteen entisiä sähkötekniikan opiskelijoita muistelemaan niitä ”wanhoja hyviä aikoja”. Yhtä lailla yhdistys pitää yhteyttä muiden kiltojen alumnijärjestöihin, LUT:n alumniverkostoon ja tietysti vanhaan kunnon Sätkyyn.

Toimintaan tullaan ottamaan hyväksi havaittuja vaikutteita muiden kiltojen alumniyhdistyksiltä. Alkuvaiheessa mielessä ovat olleet erityisesti yhteiset afterworkit, saunaillat nykyisten sätkyläisten kanssa ja muut vastaavat tilaisuudet. Toivommekin, että kaikki lähtevät rohkeasti mukaan, sillä jäsenten lisääntyessä myös toimintakin lisääntyy, kestit paranee ja vitsit huononee!

Tulevista kuvioista tiedotetaan yhtä lailla jäsenistölle sähköpostilistan kautta kuin myös Facebook-ryhmään sekä viralliseen Telegram-tiedotuskanavaan. Ota lisäksi seurantaan virallinen Facebook-sivu.

Yhdistyksen tarkemmat säännöt löytyvät täältä.

Liittyminen

Varsinaiseksi jäseneksi voi liittyä täyttämällä liittymislomakkeen. Liittymällä et sitoudu mihinkään!

Varsinaiseksi jäseneksi voi liittyä jokainen Lappeenrannan teknillisessä yliopistossa sähkötekniikan diplomi-insinöörin tutkinnon suorittanut, tai sähkötekniikan opintojaan päättävä henkilö. Saat liittymislomakkeeseen vastauksena liittymismaksuohjeet sekä liittymisohjeet Sätkyn Alumni ry:n tiedotuskanaville.

Hallitus voi erityisestä syystä hyväksyä yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi sellaisiakin yhdistyksen toiminnasta kiinnostuneita henkilöitä, jotka eivät täytä edellä mainittuja ehtoja. Yhdistyksen kannatusjäseneksi voi hakea jokainen juridinen henkilö, joka haluaa tukea yhdistyksen tarkoitusta ja toimintaa. Erilliset hakemukset voi toimittaa sähköpostitse osoitteeseen liittyminen(at)satkyalumni.fi.

Sätkyn Alumni ry:n vuosimaksu on 15 € ja liittymismaksu on 0 €.
Vuosimaksut maksetaan Sätky Alumni ry:n tilille: FI15 7997 7992 7508 80
Maksun viestikenttään oma nimi ja kotipaikkakunta.

Sätkyn Alumni ry:n hallitus 2023


Puheenjohtaja: Sonja Mäkelä
Varapuheenjohtaja: Joonas Suikula
Rahastonhoitaja: Petteri Mustonen
Sihteeri: Olli Haakana
Mielekäs toimija: Tommi Huhtinen
Mieletön toimija: Juho-Pekka Hurskainen
Sätkyn edustaja: Konsta Kuronen

Sätkyn Alumni ry:n toimarit 2023


Yhdistyksen lapiomies: Jussi Hakkila
Yhdistyksen toinen lapiomies: Mikko Nykyri
Lapin kulta: Aleksi Simola
Yhdistyksen -Janne: Janne Jäppinen

Yhteydenotto:

Koko hallitukseen hallitus(at)satkyalumni.fi tai suoraan puheenjohtajaan puheenjohtaja(at)satkyalumni.fi.