Kiltahuone a.k.a kiltis

Kiltahuone, eli tuttavallisemmin kiltis, sijaitsee yliopiston 6. vaiheessa. Se tarjoaa killan jäsenille monipuolisen tilan viettää aikaa esimerkiksi luentojen välissä. Kiltis onkin monelle sähkötekniikan opiskelijalle kuin toinen koti. Tarina kertoo, että joku on joskus jopa herännyt aamuun kiltiksen sohvalta.

Kiltis on erinomainen paikka tutustua myös muiden vuosikurssien opiskelijoihin, joihin ei välttämättä pääse törmäämään muualla. Kiltiksen käyttö ei vaadi opiskelijalta sen kummempia toimenpiteitä. Kiltiksen ovi aukeaa killan jäsenien lutikalla ja sen käyttö on täysin vapaata. Muista kuitenkin tutustua väliseinältä löytyviin hyvin yksinkertaisiin järjestyssääntöihin ja jättää kiltis vähintään yhtä hyvään kuntoon kuin sinne tullessasi, niin käyttö pysyy mukavan myös seuraaville käyttäjille.

Ajanviettoon kiltikseltä löytyy pleikkari, tietokone, lukemista sekä erilaisia pelejä. Myynnissä on myös kahvia, virvokkeita ja jopa hieman syötävää makeannälkään. Tuotteiden hinnasto löytyy jääkaapin ovesta.

Kysy rohkeasti lisätietoa kiltiksen käytöstä esimerkiksi muilta kiltiksen käyttäjiltä tai viime kädessä killan hallitukselta, joka vastaa kiltiksen käytöstä ja toiminnasta. Lisäksi, jos kiltikseltä puuttuu mielestäsi jotain olennaista, voit kertoa siitä helposti ovesta löytyvän QR-koodin kautta.