Opintojaksopalaute

Yliopisto kerää jokaisesta kurssista opintojaksopalautetta, jolla kerätään ruusuja ja risuja kurssien toteutuksesta. Palautteen avulla kurssien vastuuopettajat pystyvät parantamaan opiskelijoiden havaitsemia ongelmakohtia sekä hyödyntämään opiskelijoiden hyväksi havaitsemia asioita. Opintojaksopalaute on opiskelijan tehokkain työkalu kurssien kehityksessä. Palautteen antamisella voi helposti ja vaivattomasti kertoa anonyymisti oman mielipiteensä siitä, mikä kurssilla toimii ja mikä ei.

Kurssipalautteen antaminen tapahtuu kurssin päätteeksi moodlessa, ja kurssin lähestyessä loppua opiskelijan @student.lut.fi sähköpostiin saapuu muistutus kurssipalautteen antamisesta. Palautteen antamisen jälkeen kurssin vastuuopettaja voi käsitellä ja vastata palautteeseen haluamallaan tavalla. Palautetta käsitellään yliopiston puolella monella eri tasolla, eli opiskelijan antamalla palautteella on oikeasti suuri merkitys.

Ilman annettua palautetta mahdolliset ongelmakohdat tai toimivat toimintatavat eivät välttämättä ikinä päädy kurssin sisäpiirin ulkopuolelle, eikä kehitystä välttämättä tapahdu.

Opintopalautteeseen liittyvissä kysymyksissä voi olla yhteydessä opintovastaavaamme:

Opintovastaava 2024:
Meea Vilkman
opintovastaava(at)satky.fi
Telegram: @Mepukka