Opintojaksopalaute

Yliopisto kerää jokaisesta kurssista opintojaksopalautetta, jolla kerätään ruusuja ja risuja kurssien toteutuksesta. Palautteen avulla kurssien vastuuopettajat pystyvät parantamaan opiskelijoiden havaitsemia ongelmakohtia sekä hyödyntämään opiskelijoiden hyväksi havaitsemia asioita. Opintojaksopalaute on opiskelijan tehokkain työkalu kurssien kehityksessä. Palautteen antamisella voi helposti ja vaivattomasti kertoa oman mielipiteensä siitä, mikä kurssilla toimii ja mikä ei.

Yliopisto on ulkoistanut opintojaksopalautteen keräämisen killoille. Killan opintovastaava lähettää jokaisen periodin lopussa päättyvistä kursseista Webropol-opintojaksopalautekyselyn ja koostaa annetut palautteet lähetettäväksi kurssien vastuuopettajille sekä koulutusohjelman vastaavalle. Tämän jälkeen kurssin vastuuopettaja voi käsitellä ja vastata palautteeseen haluamallaan tavalla. Palautetta käsitellään yliopiston puolella monella eri tasolla, eli opiskelijan antamalla palautteella on oikeasti suuri merkitys.

Ilman annettua palautetta mahdolliset ongelmakohdat tai toimivat toimintatavat eivät välttämättä ikinä päädy kurssin sisäpiirin ulkopuolelle, eikä kehitystä välttämättä tapahdu.

Opintojaksopalautearvonta

Kilta arpoo jokaisen periodin opintojaksopalautteeseen vastanneiden kesken 5 kpl 10 € S-ryhmän lahjakortteja. Jokainen annettu kurssipalaute on yksi arpa arvontaan, eli mitä useampaan kyselyyn vastaat, sitä suurempi mahdollisuus sinulla on voittaa. Voit osallistua arvontaan täyttämällä opintojaksopalautteen lopussa olevaan kenttään sähköpostiosoitteesi. Arvontaan osallistuminen on täysin vapaaehtoista ja anonyymiä, eli annettua kurssipalautetta ei voida yhdistää palautteen antajaan.

Opintopalautteeseen liittyvissä kysymyksissä voi olla yhteydessä opintovastaavaamme:

Opintovastaava 2022:
Oskari Salmi
opintovastaava(at)satky.fi