Kiltaolympialaiset 2021: Kiltakyykkä

Puhtaasta alkusarjasta harmillisiin tappioihin

Kiltaolympialaiskausi saatiin jälleen avattua perinteisesti kiltakyykän merkeissä. Sätkyn joukkue aloitti urakkansa neljällä alkusarjan pelillä KeTeKiä, LaPIOta, Lateksiita ja LapTOPia vastaan. Otteluissa nähtiin niin hienoja onnistumisia kuin myös harmillisia peliä edistämättömiä heittoja. Alkusarjan ylivoimaisesti tiukin ottelu oli Lateksiita vastaan (1. erä 6–6, 2. erä 6–7), eli voitto heltisi vain yhden pisteen erolla. Alkulohkon jälkeen taskussa oli neljä voittoa ja siten puhtaalla pelillä B-lohkon kärkisijoitus.

Välierässä vastaan asettui Armatuuri A-lohkon kakkossijalta. Ottelussa nähtiin hienoja heittoja molemmin puolin, mutta Armatuurin lakaisijat ratkaisivat ottelun Armatuurin eduksi numeroin 10–26. Tänä vuonna ei siis päästy uusimaan paikkaa finaalipelissä, vaan päivä päättyi pronssipelin ja revanssin merkeissä Lateksiita vastaan. Alkusarjan pelissä nähdyt asetelmat toistuivat myös tässä ottelussa, mutta tällä kertaa Sätkyn kannalta harmillisesti 14–17 tappioon.

Tänä vuonna saaliiksi saatiin siis kiltakyykän nelossija. Kiitokset kaikille joukkueen pelaajille ja nähdään taas seuraavan kiltalajin parissa.

TL;DR; Ottelukeskiarvo 22, sijoitus 4, vihreitä haalareita kentällä 5.

Sätkyn kyykkäjoukkue vasemmalta: Sonja Mäkelä, Altti Meriläinen, Niko Grön, Kuisma Saariaho, Otto Salminen ja Eemeli Kettunen