Sätkyn kevätrankka 2019

Kyllästyttääkö Wapun odotus? Onko kevään raskas koulutyö imenyt mehut?

Tule Sätkyn mukaan matkailemaan ja rentoutumaan keväiselle melkein-ulkomaan-rankalle! Matkan varrella näet tuttua Otaniemen arkkitehtuuria (mm. kivilattia), eksoottista turkulaista kulttuuria ja saatat jopa nähdä vilauksen mystisestä länsinaapurimme pääkaupungista…

Kursiobussi starttaa yliopistolta keskiviikkona 27.3. klo 6.00 ja takaisin lappeen Rannoilla ollaan lauantaina iltapäivästä.

Matkan aikana tutustutaan kolmeen eri yritykseen: Schneider Electriciin ja Carunaan Espoossa, sekä Meyeriin Turun telakalla. Paikallisista tieteenharjoittajista tapaamme ainakin joukon Inkubio ry:stä Otaniemessä ja Digit ry:stä Turussa. Ja koska Turku ei vättämättä kaikkien mielestä ole vielä tarpeeksi ulkomailla, niin kursiokansaa odottaa 23 h tunnin Turku-Tukholma-risteily Viking line Gracella!

Risteily (hyttipaikka 4 hengen hytissä) kuuluu kursion hintaan. Ruokailuja on myös mahdollista ostaa Sätkyn kautta etukäteen hieman halvemmalla ja maksaa ne kursion maksamisen yhteydessä.
Vaihtoehdot ovat:
Buffet-illallinen, 33 €
Meriaaminen, 11 €
Buffet-lounas, 24 €
Ruokailuista kysytään ilmoittautumislomakkeessa ja valitut ruokailut tulee maksaa kursiomaksun yhteydessä. Risteilyllä tulee olla myös mukana voimassa oleva henkilöllisyystodistus (ajokortti riittää)!

Reissun hinta on Sätkyläisille 30 euroa ja muille 35 euroa. Kursio on maksettava Sätkyn tilille FI57 7997 7995 3505 97 / HOLVFIHH ennen 20.2.2019! Maksuun viestiksi ”kevätrankka” ja oma nimi, sekä mahdolliset ruokailut, esimerkiksi ”kevätrankka, Teppo Tulppu, buffet-illallinen ja meriaamiainen”.

Ilmoittautuminen kursiolle avautuu Sätkyläisille 12.2. klo 00.25 ja muille 12.2. klo 12.00. HUOM! Lomake on auki myös muille kuin sätkyläisille, mutta muiden ennen klo 12 tekemät ilmoittautumiset poistetaan.

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Risteilyteknisistä syistä: Mikäli ilmoittautunut ei ole maksanut kursiotaan ja mahdollisia aterioitaan 20.2. mennessä ilmoittautuminen perutaan!

Mikäli asioita jäi avoimeksi tai haluat esittää kysymyksiä, ota yhteyttä exkursiokapteeniin sähköpostilla: exkursiokapteeni@satky.fi.

Ja vielä lyhyesti:

Mitä: Sätkyn kevätrankka 2019 Turkuun
Milloin: 27.3. – 30.3.
Hinta: 30/35€
Ilmoittautuminen: täällä 12.2. klo 00.25 alkaen sätkyläisille ja klo 12 alkaen muille