Sätkyn Alumni ry

Sätkyn alumni ry on perustettu 2017, ennen kaikkea jäsenistön verkostoitumisvälineeksi, mahdollistamaan valmistuneiden Sätkyläisten yhteishengen säilyminen ja yhteydenpito sekä toisinaan kerätä yhteen entisiä sähkötekniikan opiskelijoita muistelemaan niitä ”wanhoja hyviä aikoja”. Yhtä lailla yhdistys pitää yhteyttä muiden kiltojen alumnijärjestöihin, LUT:n alumniverkostoon ja tietysti vanhaan kunnon Sätkyyn.

Yhdistykseen mahdollista liittyä ilmaisemalla halukkuutensa sähköpostitse osoitteeseen satkyalumni@gmail.com. Liittymällä et sitoudu mihinkään! Tulevista kuvioista tiedotetaan yhtä lailla jäsenistölle sähköpostitse kuin myös tähän Facebook-ryhmään.
Sätkyn Alumni ry:n vuosimaksu on 15€ ja liittymismaksu on 0€.

Toimintaan tullaan ottamaan hyväksi havaittuja vaikutteita muiden kiltojen alumniyhdistyksiltä. Alkuvaiheessa mielessä ovat olleet erityisesti yhteiset afterworkit, saunaillat nykyisten sätkyläisten kanssa ja muut vastaavat tilaisuudet. Toivommekin, että kaikki lähtevät rohkeasti mukaan, sillä jäsenten lisääntyessä myös toimintakin lisääntyy, kestit paranee ja vitsit huononee!

Sätkyn Alumni ry:n hallitus 2018

Puheenjohtaja Oskari Kauppinen
Varapuheenjohtaja Olli Haakana
Taloudenhoitaja Petteri Mustonen
Sihteeri Jami Kettunen
Sätkyn edustaja Jussi Hakkila
Hallitushenkilö Juho-Pekka Hurskainen
Hallitushenkilö Kalle Pirinen
Hallitushenkilö Janne Komi

Yhteydenotot:

satkyalumni@gmail.com