Sätkyn alumni ry on perustettu 2017, ennen kaikkea jäsenistön verkostoitumisvälineeksi, mahdollistamaan valmistuneiden Sätkyläisten yhteishengen säilyminen ja yhteydenpito sekä toisinaan kerätä yhteen entisiä sähkötekniikan opiskelijoita muistelemaan niitä ”wanhoja hyviä aikoja”. Yhtä lailla yhdistys pitää yhteyttä muiden kiltojen alumnijärjestöihin, LUT:n alumniverkostoon ja tietysti vanhaan kunnon Sätkyyn.

Toimintaan tullaan ottamaan hyväksi havaittuja vaikutteita muiden kiltojen alumniyhdistyksiltä. Alkuvaiheessa mielessä ovat olleet erityisesti yhteiset afterworkit, saunaillat nykyisten sätkyläisten kanssa ja muut vastaavat tilaisuudet. Toivommekin, että kaikki lähtevät rohkeasti mukaan, sillä jäsenten lisääntyessä myös toimintakin lisääntyy, kestit paranee ja vitsit huononee!

Tulevista kuvioista tiedotetaan yhtä lailla jäsenistölle sähköpostitse kuin myös tähän Facebook-ryhmään sekä viralliseen Telegram-tiedotuskanavaan.

Yhdistyksen tarkemmat säännöt löytyvät täältä.

Sätkyn Alumni ry:n hallitus 2020

Puheenjohtaja Olli Haakana
Varapuheenjohtaja Juho-Pekka Hurskainen
Taloudenhoitaja Petteri Mustonen
Sihteeri Jussi Hakkila
Sätkyn edustaja Aleksi Simola
Mielekäs toimija Tommi Huhtinen
Hallitushenkilö Mikko Nykyri

Liittyminen

Yhdistykseen mahdollista liittyä ilmaisemalla halukkuutensa sähköpostitse osoitteeseen satkyalumni@gmail.com. Liittymällä et sitoudu mihinkään!

Sätkyn Alumni ry:n vuosimaksu on 15€ ja liittymismaksu on 0€.
Vuosimaksut maksetaan Sätky Alumni ry:n tilille: FI15 7997 7992 7508 80
Maksun viestikenttään oma nimi ja kotipaikkakunta.

Yhteydenotot

satkyalumni@gmail.com