Sätky ry

Sätky eli Sähköteekkareiden yhdistys on LUT Yliopiston sähkötekniikan opiskelijoiden ainejärjestö, joka ajaa jäsentensä etua yliopistossa ja järjestää erilaisia tapahtumia jäsenilleen/muille opiskelijoille. Vuosittain LUT-yliopistossa aloittaa noin 60 uutta sähkötekniikan opiskelijaa, joista lähes jokainen liittyy myös Sätkyn jäseneksi.

Miksi yhteistyötä

Yhteistyöllä sähköteekkareiden yhdistyksen kanssa yritys saa itsensä näkyviin lappeenrantalaisten sähköteekkareiden keskuuteen, samalla tulevaisuuden timanttisen kovat sähkötekniikan osaajat saavat tietoa tulevista uramahdollisuuksista. Meille yhteistyössä tärkeää on kummankin osapuolen siitä hyötyminen.

Mitä voimme tehdä

Yhteistyön myötä käyttöönne tulevat viestintäkanavamme opiskelijoihin ja mahdollisuudet järjestää tapahtumia ja yritysvierailuja kanssamme. Tapahtumien ja erinäisten tilaisuuksien järjestämisessä kuuntelemme teidän toiveita ja ideoita. Kauttamme saatte tiedotteet ja rekry ilmoitukset kätevästi suoraan alan tuleville osaajille.

Mikäli yhteistyö kiinnostaa teitä ja haluatte lisätietoja asiasta. Ottakaa yhteyttä, niin katsotaan teille sopiva yhteistyön muoto.

Yrityssuhdevastaava Marek Rehtla
yrityssuhdevastaava(at)satky.fi