Killalla on käytössä opintoihin, opiskeluun ja kiltaan liittyviin asioihin tarkoitettu tiedotuskanava-sähköpostilista, työntarjontaan ja yrityksiin liittyvä jobs-sähköpostilista, fukseille tiedoitukseen tarkoitettu sate20-sähköpostilista sekä eestec toimintaan liittyvä eestec-sähköpostilista. Sähköpostilistalle voi liittyä lähettämällä sähköpostin seuraaviin osoitteisiin:

tiedotuskanava+subscribe@satky.fi
-Opintoihin, opiskeluun, kiltaan ja yliopistoon liittyvät asiat.
jobs+subscribe@satky.fi
-Työtarjontaan, yrityksiin yms. liittyvät viestit.
sate20+subscribe@satky.fi
-Fukseille tarkoitetut yms. viestit.
eestec+subscribe@satky.fi
-EESTEC:iin liittyvät viestit.

Otsikolla ja sisällöllä ei ole väliä.

Liittykää fuksit kaikille listoille!

Sähköpostilistan tilaaminen

Lähettämällä liittymisviestin saat saapuvassa sähköpostissa tarkemmat liittymisohjeet. Voit liittyä sähköpostilistalle joko vastaamalla paluusähköpostiin tai seuraamalla sen tarjoamaa linkkiä/painiketta. Vastatessa paluusähköpostiin otsikolla ja sisällöllä ei ole väliä. Linkin kautta liittymisprosessissa oleva reCAPTCHA-bottitunnistus saattaa olla ongelmallinen, mutta yritä uudelleen jos ensimmäinen kerta epäonnistuu.

Kuvakaappaus, jossa paluusähköpostin sisältö.

Huomioithan, että kirjaudut ulos mahdollisilta google-tileiltä liittyessäsi sähköpostilistalle. Näin et linkitä google-tiliäsi vaan voit antaa esimerkiksi yliopiston sähköpostin. Mikäli olet kirjautunut useammalla google-tilillä samanaikaisesti voi seurauksena tulla virheilmoitus.

Kuvakaappaus, jossa näytetään kuinka valitset sähköpostin jolla liityt listalle, kun liityt paluusähköpostin linkin/painikkeen kautta.

Listoille liittymiseen liittyvissä ongelmissa otathan yhteyttä puheenjohtaja(at)satky.fi tai www(at)satky.fi

Sähköpostilistan tilauksen peruminen

Lähetä viesti osoitteeseen sahkopostilista+unsubscribe@satky.fi, esim. jobs+unsubscribe@satky.fi. Otsikolla ja sisällöllä ei ole väliä.