Sähköpostilistat

Killalla on käytössä opintoihin, opiskeluun ja kiltaan liittyviin asioihin tarkoitettu tiedotuskanava-sähköpostilista, työntarjontaan ja yrityksiin liittyvä jobs-sähköpostilista, fukseille tiedoitukseen tarkoitettu sate18-sähköpostilista sekä eestec toimintaan liittyvä eestec-sähköpostilista. Sähköpostilistalle voi liittyä lähettämällä sähköpostin seuraaviin osoittesiin:

tiedotuskanava+subscribe@satky.fi
-Opintoihin, opiskeluun, kiltaan ja yliopistoon liittyvät asiat.
jobs+subscribe@satky.fi
-Työtarjontaan, yrityksiin yms. liittyvät viestit.
sate18+subscribe@satky.fi
-Fukseille tarkoitetut yms. viestit.
eestec+subscribe@satky.fi
-EESTEC:iin liittyvät viestit.

Otsikolla ja sisällöllä ei ole väliä.

Liittykää fuksit kaikille listoille!

Sähköpostilistan tilaaminen


Kuvakaappaus, jossa näytetään kuinka listoille liitytään.

Huomioithan, että kirjaudut ulos mahdollisilta google-tileiltä liittyessäsi sähköpostilistalle. Näin et linkitä google-tiliäsi vaan voit antaa esimerkiksi yliopiston sähköpostin. Mikäli olet kirjautunut useammalla google-tilillä samanaikaisesti voi seurauksena tulla virheilmoitus.

Kuvakaappaus, jossa näytetään kuinka valitset sähköpostin jolla liityt listalle.

Lähettämällä liittymisviestin saat saapuvassa sähköpostissa tarkemmat liittymisohjeet. Liittymisprosessissa oleva reCAPTCHA-bottitunnistus saattaa olla ongelmallinen, mutta yritä uudelleen jos ensimmäinen kerta epäonnistuu. Listoille liittymiseen liittyvissä ongelmissa otathan yhteyttä puheenjohtaja(at)satky.fi tai www(at)satky.fi

Sähköpostilistan tilauksen peruminen


Lähetä viesti osoitteeseen sahkopostilista+unsubscribe@satky.fi, esim. sate18+unsubscribe@satky.fi. Otsikolla ja sisällöllä ei ole väliä.