Fuksipussi

FuksipussiTervetuloa opiskelemaan sähkötekniikkaa!

Tervetuloa lappeen Rannoille sähkötekniikan opintojen pariin! Olet tehnyt hyvän valinnan. Opintojen alussa sinua ohjastavat tuutorit sekä tietenkin killan fuksivastaava. Ongelmatilanteissa toki voit kääntyä kenen tahansa vihreähaalarisen pariin.

Ainejärjestömme, eli kiltamme Sätky järjestää tapahtumia joissa on mainio mahdollisuus tutustua toisiin sähkötekniikan opiskelijoihin. Sätkyn tapahtumia vuoden varrella ovat mm. hankifutis, ystävänpäiväsitsit, keilaukset, vuosijuhlat, rankka, fuksikursio. Näkyvin osa taitaa kuitenkin olla haalarit, jotka ovat Sätkyläisillä hyvin tahrankestävät vihreät. Omat haalarisi saat liittymällä kiltaan, käymällä haalarinsovituksessa ja tietysti hakemalla haalarisi. Haalarien sovituksesta ja saapumisesta ilmoitamme sitten kun se on ajankohtaista. Ohjeet liittymiseen täältä.

Ainejärjestöllämme on Facebook-sivut ja Instagram joista kannattaa käydä tykkäämässä niin ei missaa uusimpia tiedotteita ja killan kuulumisia. Kannattaa myös liittyä killan sähköpostilistoille. Uusille fukseille ja heidän tuutoreillensa on myös oma Sätkyn fuksit 2019 -ryhmä, jonne kannattaa liittyä jos aloitat opiskelut syksyllä 2019.

LUT-yliopiston järjestämät fuksiviikkojen ohjelmat löytyvät täältä ja LTKY:n järjestämä fuksiviikkojen ohjelmarunko on katseltavissa täältä. Tarkempi ohjelma päivitetään molemmille sivuille ajan kanssa ja lisätietoja saa syksyllä tuutoreiden kautta. LTKY:n sivuilta ja unilutista löytyy paljon muutakin tietoa, joten niihin kannattaa perehtyä!

Vuoden 2019 puheenjohtajan ja fuksivastaavan tervehdykset voit nähdä täältä ja täältä.

Yhteystietoja

Fuksivastaava
Eemeli Kettunen
fuksivastaava(at)satky.fi

Puheenjohtaja
Aleksi Simola
puheenjohtaja(at)satky.fi