Fuksipussi

FuksipussiTervetuloa opiskelemaan sähkötekniikkaa!

Tervetuloa lappeen Rannoille sähkötekniikan opintojen pariin! Olet tehnyt hyvän valinnan. Opintojen alussa sinua ohjastavat tuutorit sekä tietenkin killan fuksivastaava. Ongelmatilanteissa toki voit kääntyä kenen tahansa vihreähaalarisen pariin.

Ainejärjestömme, eli kiltamme Sätky järjestää tapahtumia joissa on mainio mahdollisuus tutustua toisiin sähkötekniikan opiskelijoihin. Sätkyn tapahtumia vuoden varrella ovat mm. hankifutis, ystävänpäiväsitsit, keilaukset, vuosijuhlat, rankka, fuksikursio. Näkyvin osa taitaa kuitenkin olla haalarit, jotka ovat Sätkyläisillä hyvin tahrankestävät vihreät. Omat haalarisi saat liittymällä kiltaan, käymällä haalarinsovituksessa ja tietysti hakemalla haalarisi. Haalarien sovituksesta ja saapumisesta ilmoitamme sitten kun se on ajankohtaista. Ohjeet liittymiseen täältä.

Ainejärjestöllämme on Facebook-sivut, joita kannattaa käydä tykkäämässä niin ei missaa uusimpia tiedotteita ja killan kuulumisia. Uusille fukseille ja heidän tuutoreillensa on myös oma Sätkyn fuksit 2018 -ryhmä, jonne kannattaa liittyä jos aloitat opiskelut syksyllä 2018.

LTKY:n järjestetämä fuksiviikkojen ohjelmarunko on katseltavissa täältä. Tarkempi ohjelma selviää syksyllä tuutoreiden kautta. LTKY:n sivuilta löytyy paljon muutakin tietoa, joten niihin kannattaa perehtyä!

Yhteystietoja

Fuksivastaava
Sonja Mäkelä
sonja.makela(ät)student.lut.fi

Puheenjohtaja
Eemeli Kettunen
puheenjohtaja(ät)satky.fi